AcouSort deltar på Investerarjakten

AcouSort kommer att delta i det livesända eventet Investerarjakten den 14 oktober. Bolagets vd Torsten Freltoft kommer att presentera utvecklingen under det gångna året samt planerna framåt. Presentationen inleds kl 13.30 och kommer att sändas i Direkt Studios Youtube-kanal, i Facebook-gruppen Aktier samt på Investerarbrevet.se.

AcouSort har under året framgångsrikt ingått en rad intressanta processer både gällande försäljning av forskningsinstrument och samarbeten inriktade mot framtida OEM kontrakt. Aktiviteterna har under de första sex månader nästa tredubblat bolagets försäljning. AcouSorts vd Torsten Freltoft kommer att fokusera presentationen på att gå igenom årets utveckling, berätta mer om bolagets teknologi och utvecklingsstrategin för de kommande åren.

 AcouSort har under det gångna året inlett samarbeten med 3 internationella life-science bolag kring användandet av AcouSorts teknologi som OEM-komponenter i framtida produkter. Utöver det har samarbetet med IL ytterligare stärkts med nya utvecklingsprojekt för att säkerställa framgångsrik integrering av bolagets teknologi i nästa generations diagnossystem. Trots den svåra omvärlssituationen ser AcouSort ett ökande  intresse för bolagets produkter och ser fram emot starten på fler spännande samarbeten under hösten.

Hör VD Torsten Freltoft berätta mer om AcouSort genom att följa sändningen live via länken nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=SJDywdqDDDk&feature=emb_title

För ytterligare information om AcouSort, vänligen kontakta:

Torsten Freltoft, VD
Telefon: +45 2045 0854
E-post: torsten.freltoft@acousort.com

Om AcouSort

AcouSort AB (organisationsnummer 556824-1037) är ett teknologiföretag inriktat mot medtech/biotech, baserat i Lund. Bolaget har utvecklat en plattformsteknologi kring akustofores, som är en ny och innovativ metod för att separera, anrika och rengöra celler och andra partiklar för bioanalys, med hjälp av ultraljud. Separation och rengöring av celler är en central del inom forskning och diagnostik gällande flera stora sjukdomsområden, exempelvis cancer och sepsis (blodförgiftning). Bolagets initiala affärsidé är att utveckla vetenskapliga instrument baserade på akustofores för icke-klinisk forskning om biologiska partiklar och celler. Bolaget har dessutom ett antal utvecklingssamarbeten med ledande biotechföretag och har som vision att bli en ledande leverantör av OEM-produkter baserade på akustofores avsedda för hantering av celler och partiklar inom kliniska tillämpningsområden.